Kastamonu Sel : Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Mahalle savaş ... - Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,.

Kastamonu Sel : Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Mahalle savaş ... - Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,.. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat.

Son dakika haberi | KASTAMONU - Sel felaketinin yaşandığı ...
Son dakika haberi | KASTAMONU - Sel felaketinin yaşandığı ... from s2.dmcdn.net
Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat.

May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu.

Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı.

Kastamonu Taşköprü'yü sel aldı! - Internet Haber
Kastamonu Taşköprü'yü sel aldı! - Internet Haber from i.internethaber.com
Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular!

May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Araçlar üst üst ...
Kastamonu'da korkutan sel görüntüleri: Araçlar üst üst ... from www.bafrahaber.com
Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı.

Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.

Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook